Για την υποστήριξη της εταιρείας σας: 210-9483490

Managed IT Services

Δώστε στην εταιρεία σας την ικανότητα να κάνει περισσότερα!

Οι πελάτες μας νοιάζονται για τρία κυρίως πράγματα: Να δουλεύουν χωρίς διακοπές, να τους απαντάμε, άμεσα, όταν μας χρειάζονται και να τους συμβουλεύουμε για να βελτιώνουν την απόδοσή τους. Μας εμπιστεύονται, γιατί τους ικανοποιούμε και στα τρία.

Αντίθετα με το μοντέλο “break/fix”, δεν περιμένουμε να χαλάσει πρώτα κάτι για να αρχίσουμε να το διορθώνουμε. Οι υπηρεσίες Managed Services υποστηρίζουν το δίκτυό σας προληπτικά και όχι εκ των υστέρων. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε τα συστήματά σας διαρκώς και αν έχουμε ένδειξη προβλήματος το αντιμετωπίζουμε άμεσα, πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Έτσι περιορίζουμε σημαντικά το downtime, την απώλεια δεδομένων και τα περιστατικά παραβίασης της ασφάλειας.

Οι μηχανικοί μας έχουν και τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεστε, όμως αυτά δεν αρκούν αν θέλουμε να αποφεύγουμε λάθη και τα πράγματα να γίνονται σωστά, με την πρώτη φορά. Έτσι έχουμε καταγράψει και τυποποιήσει δεκάδες διαδικασίες, που ξεκινάνε με συγκεκριμένες οδηγίες για ρυθμίσεις εγκαταστάσεων, διαδικασίες που αφορούν ελέγχους/παρακολούθηση/προληπτική συντήρηση συστημάτων έως θέματα κατά την πρόσληψη και αποχώρηση χρηστών, και πολλά άλλα ακόμη.

Για εμάς υποστήριξη, πάνω από όλα, σημαίνει εύκολη και φιλική επικοινωνία με τον πελάτη και τους ανθρώπους που τρέχουν κάθε μέρα τη δουλειά. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, άμεσα, χωρίς αναμονές στο τηλέφωνο. Έτσι έχετε την πληροφορία τη στιγμή που τη χρειάζεστε ή τη λύση στο πρόβλημά σας, δεν χάνετε χρόνο και δεν απασχολεί ο ένας εργαζόμενος τον άλλο, μήπως κάποιος μπορεί να του απαντήσει.

Λειτουργήστε με σταθερή υποδομή και αφοσιωθείτε στη δουλειά σας

 • Παρακολουθούμε 24/7 το δίκτυό σας, ώστε να προλαβαίνουμε τα προβλήματα.
 • Δουλεύουμε πάντα με συγκεκριμένη μεθοδολογία και εργαλεία.
 • Απαντάμε άμεσα και είμαστε διαθέσιμοι, για να σας υποστηρίξουμε.

Μιλήστε μαζί μας

Πώς σας βοηθάνε οι υπηρεσίες IT Managed Services της LOGIFER;

 • Καταστρώστε και υλοποιήστε τη δική σας πολιτική για την πληροφορική στην εταιρεία σας. Σας βοηθάμε να βάλετε κανόνες στη λειτουργία των συστημάτων και των χρηστών, ώστε να δουλεύετε με ασφάλεια και παραγωγικότητα σε ένα συμφωνημένο πλαίσιο.

 • Εξαλείψτε τις δαπανηρές αποκαταστάσεις. Η προληπτική παρακολούθηση και η συντήρηση των συστημάτων σας, βάσει διαδικασιών και τυποποίησης, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων καταστροφών -αφού αυτές έχουν συμβεί.

 • Απαλλαγείτε από downtime, απολαύστε βελτιωμένη απόδοση. Φροντίζουμε τα συστήματά σας για να αντιμετωπίζετε λιγότερα προβλήματα και, ουσιαστικά, να μην έχετε διακοπές στη λειτουργία τους.

 • Αποκτήστε το δικό σας τμήμα πληροφορικής. Λειτουργούμε σαν το εσωτερικό ΙΤ σας, χωρίς τα υψηλά κόστη που σχετίζονται με την πρόσληψη, την εκπαίδευση και την απασχόληση προσωπικού.

 • Αποκτήστε γρήγορη απομακρυσμένη υποστήριξη. Η απομακρυσμένη πρόσβαση μάς επιτρέπει να επιδιορθώνουμε τα περισσότερα θέματα άμεσα και χωρίς καμία αναστάτωση στο χώρο σας.

 • Προχωρήστε με μια προβλέψιμη, σταθερή μηνιαία αμοιβή. Προϋπολογίστε εξαρχής τις δαπάνες υποστήριξης και αποφύγετε απρογραμμάτιστα κόστη.

 • Αποκτήστε ενισχυμένη ασφάλεια. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλιση των συστημάτων σας, ώστε να μην γίνετε εσείς το επόμενο θύμα των κυβερνο-κακοποιών.

 • Προετοιμαστείτε για οποιαδήποτε κατάσταση. Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το πλάνο του backup και της ανάκαμψης, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τις εργασίες σας ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί.

 • Κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα. Έχετε τόσα πολλά για να ανησυχείτε, γι' αυτό αφήστε να πάρουμε το βάρος της πληροφορικής και των προβλημάτων της από πάνω σας.

 • Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τις σωστές στρατηγικές για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές πληροφορικής

microsoft logo
sophos logo
APC logo
FORTINET logo
Trend Micro logo

Όσα προβλήματα κι αν έχει το ΙΤ σας σήμερα,
θα τα βάλουμε σε τάξη, όλα, σε 90 ημέρες!

Ζητήστε προσφορά