Για την υποστήριξη της εταιρείας σας: 210-9483490

Managed IT Security

Προστατέψτε το δίκτυο και τα δεδομένα σας

Πότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του δικτύου και των δεδομένων σας.

Οι κυβερνοεπιθέσεις εξελίσσονται και εξαπλώνονται διαρκώς για ένα λόγο: γιατί φέρνουν τεράστια έσοδα στους επιτιθέμενους, που τα πληρώνουν τα θύματά τους. Οι επιθέσεις μπορεί να είναι στοχευμένες, οι περισσότερες όμως είναι τυφλές και είναι ίδια η πιθανότητα να χτυπηθεί ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον, λάθη, ατυχήματα ή καταστροφές μπορεί να προξενήσουν διακοπή λειτουργίας και απώλεια δεδομένων που μπορεί να έχουν πολύ υψηλό κόστος για την επιχείρησή σας. Αν σήμερα σας απασχολούν θέματα, όπως:

  • Η ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση στα συστήματά σας –να μπαίνετε εσείς, όχι ο hacker

  • Η προστασία των υπολογιστών σας από ιούς, spyware και κάθε είδους malware

  • Να μην φτάνουν στα εισερχόμενα του προσωπικού σας e-mails με ύποπτο ή κακόβουλο περιεχόμενο

  • Να δίνετε WiFi στους επισκέπτες σας, αλλά να μην μπορούν να εισχωρήσουν από εκεί στο εσωτερικό σας δίκτυο

  • Να μην υπάρχει πρόσβαση των χρηστών σε δεδομένα τα οποία δεν τους χρειάζονται στη δουλειά τους

  • Οι χρήστες να είναι ενημερωμένοι και να μην πέφτουν θύματα απάτης που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά

  • Να μην διαρρεύσουν αρχεία με ευαίσθητο περιεχόμενο

  • Να έχετε έλεγχο στη χρήση του διαδικτύου

  • Να είστε βέβαιοι ότι έχετε δυνατότητα σύντομης ανάκαμψης, ακόμα και αν όλα τα προστατευτικά μέτρα αποτύχουν

Στηριζόμενοι επάνω στις υπηρεσίες Managed IT Support, οι υπηρεσίες Managed IT Security είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλειας, που σας επιτρέπει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Ας μιλήσουμε
Logifer Asfaleia

Εκτίμηση της κατάστασης και των κινδύνων

Επιθεωρούμε την υποδομή -περιλαμβανομένων servers, υπολογιστών, δικτυακών συσκευών και υπαρχόντων συστημάτων ασφαλείας-, των διαδικασιών και των αναγκών σας για πρόσβαση και ανταλλαγή δεδομένων. Εντοπίζουμε και καταγράφουμε τις αδυναμίες και τους πιθανούς κινδύνους, ώστε να μελετήσουμε ποιες λύσεις χρειαζόμαστε και μέχρι ποιο κόστος δικαιολογείται.
Logifer Database

Ασφάλεια των υπολογιστικών συστημάτων και δεδομένων

Εδώ εφαρμόζουμε αυτά που αποφασίσαμε με την εκτίμηση κινδύνων και την πολιτική ασφαλείας. Διαθέτουμε πληθώρα δοκιμασμένων εργαλείων και μεθόδους hardening των συστημάτων, ώστε να προστατέψουμε τα πληροφοριακά αγαθά τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς κινδύνους.
Logifer Asfaleia

Διαρκής παρακολούθηση

Η ασφάλεια ενός δικτύου δεν είναι τεχνική “set and forget”. Απαιτείται παρακολούθηση, διόρθωση, ενημέρωση και επαύξηση όπου χρειάζεται, ώστε να παραμένουμε ασφαλείς στις προκλήσεις. Η LOGIFER έχει διαδικασίες καθημερινής παρακολούθησης και επέμβασης όταν υπάρχουν ύποπτα σημάδια, διαρκούς υπενθύμισης των θεμάτων ασφάλειας στους χρήστες, και ενημέρωσης των συστημάτων ώστε να μην εμφανίζονται κενά στην άμυνα.
Logifer Document

Διαμόρφωση πολιτικής Ασφάλειας

Διαμορφώνουμε από κοινού την πολιτική ασφαλείας σας σε ένα συνοπτικό, κατανοητό κείμενο. Εδώ προσδιορίζουμε υπευθυνότητες, τι επιτρέπεται να κάνει ο κάθε χρήστης και τι όχι, πολιτικές για πρόσβαση, διαχείριση δεδομένων και συστημάτων, ελέγχους, διαδικασίες, φυσική ασφάλεια. Είναι το απαραίτητο βήμα αν θέλουμε να οργανώσουμε την ασφάλειά μας και η ύπαρξή της επιβάλλεται και από το GDPR.
Logifer Ekpaideysi

Εκπαίδευση του προσωπικού

Συχνά λέμε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα της ασφάλειας είναι ο άνθρωπος. Τις περισσότερες φορές η καταστροφή έρχεται όχι επειδή ο “hacker” τρύπησε το δίκτυό σας, αλλά επειδή κάποιος χρήστης έκανε τη λάθος ενέργεια και το λάθος «κλικ» και το πληρώνετε πανάκριβα. Γι’ αυτό το σκοπό έχουμε διαδικασίες εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού (απαιτείται και από το GDPR), ώστε να αναγνωρίζει ύποπτα σημάδια και να προστατεύεται.
Logifer Recovery

Disaster Recovery

Επειδή τίποτα στην πραγματική ζωή δεν είναι 100% ασφαλές (κι ακόμα η επαύξηση της ασφάλειας από ένα σημείο και πέρα μπορεί να έχει δυσανάλογο κόστος), θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να ανακάμψουμε από ένα μικρότερο γεγονός ή και από μια πλήρη καταστροφή. Έτσι εκπονούμε ένα Disaster Recovery Plan, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε, και το υλοποιούμε ώστε οτιδήποτε και να συμβεί, να έχει περιορισμένο αντίκτυπο.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ιδιαίτερα τμήματα IT Security και δαπανούν πολύ μεγάλα ποσά για την ασφάλειά τους. Όμως οι μικρές κινδυνεύουν περισσότερο, διότι συνήθως φοβούνται το κόστος ή παραβλέπουν τον κίνδυνο και δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα. Ζούμε και δουλεύουμε μαζί, με επιχειρήσεις σαν τη δική σας και ξέρουμε, καλά, τις οικονομικές και οργανωτικές αντοχές σας. Σας προτείνουμε λύσεις που είναι μέσα στον προϋπολογισμό σας αλλά δουλεύουμε με σχέδιο, ώστε ξεκινώντας από τα πιο απαραίτητα, να χτίζουμε και να δυναμώνουμε τις άμυνές σας καθώς περνάει ο καιρός και μεγαλώνετε.

Logifer Security

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές πληροφορικής

microsoft logo
sophos logo
APC logo
FORTINET logo
Trend Micro logo

Αναβαθμίστε σήμερα τις υπηρεσίες ΙΤ
που έχετε στη διάθεσή σας

Ας μιλήσουμε